Denna webbsida är första steget till en härlig skärgårdsupplevelse i kajak!

Bästa kajakstället

Välkommen ut i friska luften och låt er få en mix av avkoppling och aktivitet.
Vi är övertygade om att paddla kajak helt själv eller tillsammans med de som är en nära är en aktivitet som passar bra in i dessa nya tider.

Förstås måste även vi beakta situationen med Covid-19. Vi gör självklart så att hela vår kajakverksamhet är anpassad efter rådande rekommendationer från folkhälsomyndigheterna.  

På vår stora gräsmatta kommer kajaker till olika grupper att placeras på bra avstånd från varandra. I vår uthyrningsbod är det alltid max ett sällskap i gången inne för att fixa med flytvästar, betalning  etc.

På besökstoaletterna (20 m) finns möjlighet till handtvätt med varmvatten och tvål. Ta gärna med egen handsprit. Vi jobbar inte när vi har sjukdomssymtom och förväntar oss att du stannar hemma om du själv har de minsta lilla sjukdomssymtom.
 
Det har hos oss alltid varit maximal flexibilitet med avbokning och förstås så även detta år.
Under våra åtta år har inte ännu en gäst betalat för något som den inte utnyttjat och det kommer vi självklart fortsätta med. Vår trygghet ligger i att vi vet att du alltid känner dig trygg med att avboka utan att vi frågar varför eller kräver läkarintyg.
Skulle det visa sig att vi inte kan bedriva vår verksamhet som normalt så är det full återbetalning, likaså om ni känner det minsta lilla symptom och behöver ställa in er hyra, kurs eller tur. 

Tillsammans tar vi ansvar för att du skall kunna besöka oss och njuta av skärgården i Sankt Anna.

Kontakt

Kajakparadiset S:t Anna
Mon 1
614 98 Sankt Anna

Telefon:  073 0932109

E-post. info@kajakparadiset.se

 

Du kan också använda formuläret för kontakt.

Svar kommer oftast samma dag.


Hitta till oss

Tag väg 210 från Söderköping mot S:t Anna och Norra Finnö (ca 4 mil). Efter Lagnöbron sväng vid skylt efter ca 800m till Mons Camping, ca 2 km. Kajakuthyrningen ligger längst nere vid badstranden.
Parkering finns strax intill. 30:-/natt

Om du reser med kollektivtrafiken så använder du från Söderköpings busstation, nya närtrafiken för att komma direkt till oss.

För endast 45 kr per person får du taxitransport ända fram till oss från busstationen i Söderköping och vice versa.


GPS
WGS84: N 58° 21.903', E 16° 49.8596'
Decimal: 58.365, 16.831

      Vi ses i sagolika S:t Anna skärgård, Kajakparadiset!

Öppet 2020
21 maj - 27 september
alla dagar från kl 9.00 ->

Besök oss på
Facebook
Instagram

Hej!

Anders Lindroos heter jag som driver detta moderna Kajakcenter i S:t Anna i den örika östgötaskärgården.

Jag har jobbat i området i över tio år med uthyrning samt guidning för paddlare.
Tillsammans med mina kunniga och erfarna instruktörer erbjuder vi all den hjälp du behöver för att uppleva den sagolikt vackra skärgården från en kajak.

 

Hos oss kan du hyra kajak, gå en kajakkurs, följa med på kajakturer samt även köpa din egen havskajak.
För dig med egen kajak erbjuder vi förmånlig parkering, fri utnyttjande av våra bryggor och stränder samt förstås all vår kunskap om skärgården.

Kajakcentret är belägget på stranden i Skärgårdsbyn Mon. Här har du en utmärkt skyddad havsvik som startplats för ditt  kajakäventyr ut bland alla tusentals öar.

Skärgårdsbyn Mon består av  moderna stugor med havsutsikt samt även en fin campingplats. Kanske det bästa av allt är att du här även kan äta o fika gott på  Båthusets Cafe & Bistro.
Förutom att bada från lilla sandstranden, klipporna eller bryggorna kan du även
hyra bastu och spabad.

Vi ses i S:t Anna!