6 dagars all inclusive Paradistur i S:t Anna & Gryts skärgård 2017

Bästa guidade kajakturen

Förälskad i S:t Anna & Gryts idylliska sommarskärgård.

En skärgård med små grunda passager, ett myller av öar i kombination med ett öppet hav med fri horisont väntar på er. En härlig blandning av vildmark och bebodda idylliska öar. Detta är Kajakparadiset!
 

Vår sexdagars Paradistur riktar sig främst till er som vill paddla mycket, dock ej kanske så fort men relativt många timmar per dag blir det i kajaken. En perfekt tur för våra trogna paddelvänner. Vi kommer besöka områden som vi vanligtvis inte besöker på våra kortare turer.

Detta är en långtur med härligt friluftsliv i naturskön ytterskärgård och tältövernattningar.  Vi kommer även att tillbringa lite tid på vissa öar för att bekanta oss med skärgårdsnaturen. Även besök på lokala matställen i skärgården är med på programmet.

Vi lägger ner mycket kärlek på matlagningen, läckra måltider varje dag och absolut inget frystorkat accepteras av guiden som ansvarar för maten. Med vår mångåriga erfarenhet av långturer vågar vi lova att ni på denna tur kommer njuta av de bästa smultronställena i både Sankt Anna och Gryts skärgård. Årets långtur går precis när fågelskyddsområdena öppnar upp! 
Gemenskap och avkoppling kombinerat med mycket paddling i sagolik skärgårdsnatur väntar er på vår Paradistur.
 Här kan ni läsa hur det var när SvD var med på tredagarstur 2014.
 

Datum: mån 31 juli kl. 10.30   -  lör. 5 augusti kl. 17.30
      

Pris: 
ordinarie pris     Stamkundspris
6200:-              5580:-       per person i singelkajak.
5800:-              5220:-       per person i dubbelkajak.
5400:-              4860:-       per person med egen kajak

I priset ingår guide, fullt utrustad kajak, all mat, dryck, massor av fika, eget tält, exped liggunderlag samt skön friluftsstol!

Har du delatagit på en flerdagarstur med oss under de tre sista åren ger vi dig 10 % rabatt på ordinarie pris!
 

Förkunskapskrav: Simkunnighet, normal fysisk kapacitet. Har förut gjort övernattningstur med kajak. Om du är osäker på din  paddlingsförmåga rekommenderar vi dubbelkajak på denna tur.
Med singelkajak krävs att du har paddlat havskajak flertal gånger förut i varierande vindförhållanden.

Om du är intresserad av turen så sänder vi dig gärna en mera detaljerad beskrivning av upplägget samt bifogar en lista över vad som du behöver packa med.

Södlings på Missjö, Sankt Anna

Bokning & info
Frågor samt bokning gör ni via formuläret här intill eller via mail alt. telefon.

Tel. 073 0932109

info@kajakparadiset.se