4 dagars all inclusive Paradistur i S:t Anna skärgård

Bästa guidade kajakturen

Förälskad i S:t Annas idylliska sommarskärgård.

En skärgård med små grunda passager, ett myller av öar i kombination med ett öppet hav med fri horisont väntar på dig. En härlig blandning av vildmark och bebodda idylliska öar. Detta är Kajakparadiset!
 

Vår fyra dagars Paradistur riktar sig främst till dig som vill paddla mycket, dock ej kanske så fort men relativt många timmar per dag blir det i kajaken. En perfekt tur för våra trogna paddelvänner. Vi kommer styra våra kajaker öster samt norrut för att besöka S:t Anna och Arkösunds skärgård denna gång om vädret det tillåter. 

Detta är en långtur med härligt friluftsliv i naturskön ytterskärgård och tältövernattningar. Vi kommer även att tillbringa lite tid på vissa öar för att bekanta oss med skärgårdsnaturen bl.a. Aspöja och naturreservatet Kopparholmarna. Även besök på lokala matställen i skärgården är med på programmet.

Vi lägger ner mycket kärlek på matlagningen. Läckra måltider varje dag och absolut inget frystorkat accepteras av guiden som ansvarar för planeringen för maten som vi tillreder tillsammans. 
På denna kajaktur har vi en guide med som "styr upp" paddlingen  men där vi som grupp hjälps åt för att skapa en minnesvärd kajakresa. Gemenskap och avkoppling kombinerat med mycket paddling i sagolik skärgårdsnatur väntar dig på vår Paradistur.
Max tolv deltagare på denna 4 dagars kajaktur.
 

Datum 2019: tisdag 30 juli kl. 10.30   -  fredag 2 augusti kl. 17.00
                      Tyvärr fullbokad för i år
      

Pris:  ordinarie pris     Boka tidigt pris
          4400:-              3960:-       per person i singelkajak.
          4200:-              3780:-       per person i dubbelkajak.
          3600:-              3240:-       per person med egen kajak
 

I priset ingår guide, fullt utrustad kajak, all mat, alkoholfri dryck, massor av fika. Tält, Exped liggunderlag, kudde samt friluftsstol.
Sovsäck ingår inte i grundpriset, kan hyras separat för 200:-
Tar du med egen komplett campingutrustning ger vi 500:- rabatt
Boka o betala innan 30 april och vi ger hela 10% rabatt. Läs mer 

Förkunskapskrav: Simkunnighet, normal fysisk kapacitet. Har förut gjort övernattningstur med kajak samt paddlat havskajak flertal gånger förut i varierande vindförhållanden.

Södlings på Missjö, Sankt Anna

Bokning & info
Frågor samt bokning gör du via formuläret här intill eller via mail alt. telefon.

Tel. 073 0932109

info@kajakparadiset.se