3 dagars all inclusive kajaktur i sagolika S:t Annas skärgård3 dagars avkopplande havskajaktur bland kobbar o skär
Skärgården anses av många vara Sveriges bästa och vackraste paddlingsvatten. Nu är det din tur att upptäcka Kajakparadiset!

Området är helt suveränt för en tredagars havskajaktur. Vi har många alternativa färdvägar vilket gör att vi kan välja vår rutt efter väder och deltagarnas önskemål. Under vår tur kommer vi främst paddla i ytterskärgården om vädret tillåter. Området myllrar av perfekta övernattningsställen så vi vågar lova minnesvärda smultronställen för tältning och middag med garanterad havsutsikt.
 

Vi kommer fokusera på att få till en paddlingsteknik som är funktionell så att alla kan paddla på ett vägvinnande sätt men ändå energisnålt.
Tre avslappnande dagar med lugn paddling med tid för sol och bad väntar dig på vår guidade kajaktur i sagolika S:t Anna skärgården.

Vi lägger ner mycket kärlek på matlagningen, första kvällen är det stor skärgårdsbuffe med lokala fiskprodukter. Andra dagen är det en grekisk inspirerad grillafton som väntar er på ett avlägset skär med slätspolade klippor i solnedgången. 
Härliga sjöfrukostbufféer, smakliga luncher och massor gofika njuter vi av under vår paddlingstur. Även en lunch på Södlings charmiga servering på Missjö är med på programmet.
Vi tar hand om allt förutom att paddla din kajak...

Här kan ni läsa hur det var när SvD var med oss på tredagarstur 2014
Denna tur är för dig en semestertur med härlig gemenskap i rofylld skärgårdsnatur. Tempot är avslappnat och vi skall alltid ha tid att ta den vackraste vägen när vi paddlar.

Datum:  18 - 20 juli, 1 - 3 augusti
Tid:  onsdag kl. 10.30 - fredag kl 17.30
Pris:     3600:-  /person i singelkajak
            3400:-  /person i dubbelkajak
            3000:-  /person med egen kajak

I priset ingår guide, fullt utrustad kajak, all mat, dryck, massor av fika, eget tält, Exped liggunderlag samt skön friluftsstol!

Förkunskapskrav: 
Simkunnighet, normal fysisk kapacitet, viss friluftsvana samt en nyfikenhet på paddling. Om du är nybörjare så fungerar denna tur utmärkt med dubbelkajak. Med singelkajak krävs att du har paddlat havskajak förut i olika vindförhållanden.
Max 12 deltagare per tur med två guider.
Lägsta ålder för deltagande är 16 år. Som privattur, inga åldersgränser.

Om du är intresserad av turen så sänder vi dig gärna en mera detaljerad beskrivning av upplägget samt bifogar en packlista.

3 dagars kajakturen för ditt privata sällskap.
Många sällskap väljer att göra en kajaktur hos oss med samma koncept fast enbart för sitt gäng. Välj de dagar som passar er bäst.

Pris för 3 dagars all inclusive privattur med singelkajak.
4-5 personer   4000:-  /person    
6-7 personer   3400:-  /person      
8-10 personer 3000:-  /person     -

Bokning samt info

Frågor samt bokning gör du via formuläret här intill eller via mail alt. telefon.
Tel. 073 0932109

info@kajakparadiset.se

Sveriges bästa kajaktur